Bestickering

Wilt u een tekst of afbeelding  op uw auto, scooter of ander vervoermiddel aanbrengen? Of wilt u een logo laten aanbrengen op een koffertje, gereedschapskist, laptop of  tablet? Bij SpritelyWear kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Wij kunnen de door u gewenste tekst of afbeelding omzetten in een snijbestand en hiervan een sticker of stickers vervaardigen in de door u gewenste kleur en grootte, tot maximaal het formaat 30 x 60 cm.

Om het motief op de snijplotter uit te kunnen snijden moet hiervan  een lijnenbestand (Vectorbestand) worden gemaakt. Soms is die eenvoudig en snel te maken, bijvoorbeeld als het gaat om een tekst in een standaard lettertype. Maar als het bijvoorbeeld  gaat om een gedetailleerde afbeelding of logo, kan er  de nodige tijd in het digitaliseren gaan  zitten.  Houd er dus rekening mee dat hier (eenmalig) bepaalde kosten aan zijn verbonden.

De stickers kunnen worden gesneden uit verschillende soorten foliën: mat glanzend of transparant en deze zijn in diverse kleuren leverbaar. Een sticker is altijd uit één kleur. Het is in principe mogelijk om in één motief met meerdere kleuren te werken.

Let op: wij doen dus geen complete bestickeringen van auto’s en bestelbusjes. Dat laten wij graag over aan  collega’s die hierin gespecialiseerd zijn. Maar voor het “kleinere” werk kunt u ook bij ons terecht. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.