Over SpritelyWear

Welkom bij Borduurstudio SpritelyWear, mijn naam is Claudya Hendriks.  Leuk dat u mijn website bezoekt! Ik zal kort iets over mijzelf en mijn bedrijf vertellen. In 2005 ging het professionele fotolab, waar ik ruim 15 jaar met plezier had gewerkt, failliet en moest  ik op zoek naar een andere baan. Ik had een schat aan ervaring op het gebied van digitale fotobewerking, maar een nieuwe job was in die richting helaas niet te vinden. Gelukkig vond ik al snel een leuke baan in een hele andere richting, maar helaas miste ik hierin een stukje creativiteit en zelfontplooiing.

Daarom besloot ik mijn oude hobby, het zelf maken van kleding, weer op te pakken. Al snel kwam ik er achter dat de ontwikkelingen op dat gebied bepaald niet stil hadden gestaan!  Met de jongste generatie naaimachines en bijbehorende accessoires, zoals borduurmodules, ging een hele nieuwe wereld voor mij open. De door mij zelf gemaakte kleding kon ik nu naar eigen idee voorzien van de prachtigste borduursels en applicaties! Er kwam heel wat uitzoek- en uitprobeerwerk aan te pas om het ontwerp- en digitaliseringsproces onder de knie te krijgen, maar hierbij kwam mijn ervaring op het gebied van digitale fotobewerking gelukkig goed van pas. Na enige tijd hobbymatig met het machinale borduren bezig te zijn geweest kwam ik tot de conclusie dat hier  meer mee te doen moest zijn. Dus trok ik begin 2013 de stoute schoenen aan en begon onder de naam “SpritelyWear” mijn eigen borduurstudio!

De naam SpritelyWear is afgeleid van  de Austin-Healey Sprite, het kleine Engelse sportwagentje met de leuke “kikkeroogjes”.  Deze straalt een bepaalde blijdschap uit en dat is precies wat ik met mijn producten ook graag wil bewerkstelligen. Oorspronkelijk staat het Engelse woord Sprite voor een bovennatuurlijk, legendarisch wezentje, zoals een elfje. Dat verklaart de vleugeltjes van het elfje die mijn logo sieren!

Naast het op een bescheiden schaal maken en aanbrengen van eigen ontwerpen op kleding voor kinderen en volwassenen, ben ik mij gaan toeleggen op het borduren en persen van logo’s, teksten en afbeeldingen op kledingstukken en andere textielproducten. Daarbij kan het zowel gaan om losse stuks als kleinere of wat grotere series. Ik werk voor particulieren zowel als voor bedrijven, verenigingen en instellingen. De uitdaging zit voor mij in het maken van een mooi stukje werk waar de klant blij en tevreden mee is. En dat geldt voor alles wat ik maak, of het nu een eenvoudige tekst is, een bedrijfslogo, een ingewikkeld rhinestoneproject of iets anders! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op!

Claudya Hendriks
Borduurstudio SpritelyWear

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.